روش های شستشوی نما
روش های شستشوی نما
شستشوی نما به 4 شکل متنوع قابل پیاده سازی است که در بعضی از نماها اجرای موازی چند سبک ملزم است.
1. نماشویی ساختمان با واترجت
واترجت با روش فشار آب روشی مناسب برایشستشوی نمای ساختمان است.بکمک این روش مقدارقابل توجهی آلودگی و جرم از سطح نما از بین میرود. غالبا جهت شستشوی نما از دستگاه واترجت سه فاز با فشار 250 بار استفاده میگردد.در ضمن میزان فشار دستگاه واترجت بسته به نوع و قدمت بنا و میزان آلودگی نما دارد.
2. نماشویی ساختمان با واتر سندبلاست
بعضی وقتها جرم های عمیقی سطح نمای ساختمانرا میپوشاند که این نوع آلودگی بوسیلها واترجتبر طر نمیگردد.جهت شستشوی این نوع جرم گرفتگی باید از روشهای پر قدرت تر استفاد کرد.
واتر سندبلاست با استفاده از سیستم لایه برداری از سطح، کلیه آلودگیهای نما، چربی، رنگ و زنگ آبه را از جسم بر طرف میکند. واتر سندبلاست بیشتر به نام سندبلاست مرسوم است.
3. شستشوی نمای ساختمان با دیسکلر
گاهی اوقات آلودگی های سطح نما با واترجت رفع نمیشود و برای این امر از یک نوع اسید به نام دیسکلر (Descaler) که اسیدی رقیق است همزمان با واتر ات استاده میکنند و با پاشیدن این اسید برروی سطح نما ،چربی ها و موادی که به راحتی رفع نمیشوند را از سطح نمای ساختمان بر طرف میکنند.
4. شستشوی نمای ساختمان با تی و ابر و مواد شوینده
ازاین روش برای شستشوی نماهای کامپوزیتی و شیشه ای و در مواردی هم نماهای سنگی استفاده میشود.
نماشویی در این روش کار بدین صورت است که در ابتدا سطح نما و یا شیشه را با مواد شوینده آغشته کرده و پس دقایقی، آن را با تی پاک میکنند و در نهایت هم با دستمال های نانو هرنوع لکه باقی مانده از آلودگی و یا مواد شوینده را رفع میکنند.