مراحل پیچ و رولپلاک نما با سنگ گرانیتی
مراحل پیچ و رولپلاک نما با سنگ گرانیتی
تثبیت سنگ نما در برخی از موارد کم پیش می آید که کارفرما اذعان دارد که اکثر سنگهای نما دارای اسکوپ میباشند و مطمئن است که از قسمتهای دیگر سنگی ریزش نمی کند به جز موارد محدودی مثل ستونها و قاب پنجره ها که به ندرت دارای اسکوپ میباشند چون این سنگها معمولا باریک بریده میشوند و قابلیت اسکوپ کردن را ندارند. در این موارد نیز امکان تثبیت سنگ نما به صورت موردی نیز وجود دارد که قیمت آن با بررسی پیمانکار و مقدار کاری که بر روی آن باید انجام دهد اعلام میشود.
ولی پیشنهاد ما این است که با وجود اسکوب داشتن سنگها باز هم کل تمارا پیچ و رولیک کنید. طی سالها تجربه ما نشان داده که سیمهای پشت سنگ ها بعد از مدت 5تا 7سال کاملا زنگ میزنند و از بین میرود و در آن موقع تاگهان شاهد سقوط سنگ خواهید بود. همچنین از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه تر خواهد بود آیا امکان نصب سنگهای ریخته شده وجود دارد؟ در مواردی که سنگ از نما جدا شده است امکان نصب و تثبیت سنگ نما وجود دارد. بدین صورت که ابتدا سنگ را طبق رنگ و اندازه قسمت جدا شده تهیه کرده و پشت آن را آغشته به چسب سنگ و با چسبهای مشابه می کنیم سلیش در جای خود قرار میدهیم و روی آن را به تعداد مناسب پیچ و رولیک میکنیم.
در نماهای رزمی که سنگهای باریک و کوچک زیاد کار شده حساسیت کار بسیار بالا است و این کار باید بسیار مسلط و با تجربه باشد. سنگهای باریک باید با دریل دور بالا و عقربه ای که سوراخ شوند و یا ابتدا با مته کوچک سوراخ شوند و بعد با مته تمرد با تر جای سوراخ را بزرگر کرد برای قرار دادن رولیک بهتر است در این نوع نماها بعد از هر سوراخی که ایجاد کردن پیج آن را ببندند تا اطمینان داشته باشند که سنگ در جای خود محکم شده و احتمال جدا شدن ندارد.
همچنین در معمولا از مته نمره برای این کار استفاده میشود. همچنین بهتر است دریل دارای دیمر باشند تا سرعت و گردش آن را کنترل کرد ترمیم بند کشی سنگهای نما در مواردی که بند کشی سنگها به مرور زمان از بین رفته امکان بند کتی وجود دارد. عدم تعمیر بندکشی سنگها گوجب میشود تا رطوبت به پشت سنگ هدایت شود و با ست کردن مفت پشت سنگ موجب جدا شدن سنگ از نما میشود بنا بر این بعد از پی ترولیک سنگ نما در صورتی که این کتی قسمتهایی از سنگها از بین رفته باشد، رایل کاران نسبت به ترمیم آن اقدام میکند. در مواردی هم ممکن است سنگهای نما در اثر نشست ساختمان دچار ترک شده باشند که پس از تثبیت آنها توسط چسب و یا پیج در اولین اقدام به پیر کردن ترک ها یا بوته هنرنگ سنگ میکنند.
زمان مناسب برای اجرای پیچ و رولپلاک نما أصوة جلوی قرن را از هر کجا که بگیرید بهتر است. اجرای پیچ و رولپلاک در تمام فصل ها می توان اجرا کرد به غیر از روزهای بارانی و در شبهایی که هوا زیر صفر درجه میرسند و موجب یخ زدگی می شود. چراکه رایل کاران همراه خود ابزار الات برقی دارد و ممکن است دچار اتصال فی برق گرفتگی شود و در یخ زدگی امکان یخ زدن رطوبت داخل سنگ زیاد است و با دریل کاری به سنگ تتش وارد می شود. اما در بخشهای دیگر توضیح داده ایم که بیشترین ریزش سنگها در زمانهایی است که باد و طوفان شدید است و با بارندگی و سرد و گرم شدن هوا است. بهتر است قبل از اینکه هوا دچار گرمای شدید شود و با سرمای زیاد و یا فصل هایی که بیان زیاد می ورزد، اقدام به پیج فی ترولیک نما نمائیم.
امنیت ابزار راپل کاران اجرای پیچ و رولیک سنگ نما توسط شرکت ایران لوتوس با روش تایل و یا دسترسی با طناب میباشد و نیازی به نصب داربسته نمی باشد. در این روش خطر اجرا کمتر از داریسته میباشد چرا که رایل کاران با دو طناب فرود می آیند که یکی طناب اصلی و دیگری طناب حمایت میباشد. هر کدام از طناب ها بیش از هزار و پانصد کیلوگرم بار را تحمل میکنند. سرعت و دقت در این روش بیشتر است. همچنین فضای اطراف ساختمان مانند داربست گرفته نمی شود
تمامی ایل کاراتی که در ارتفاع کار میکنند شرکت ملزم میباشند تا آنان را بیمه مسئولیت کند و کارفرما نگرانی از این بابت نداشته باشد. هرچند که در این روش (رای) با رعایت مسائل ایمنی درصد رخ دادن حادثه بسیار پائین میباشد. شما می توانید در ویدیویی که در مورد اجرای مقاوم سازی نما توسط شرکت ایران لوتوس انجام شده است نحوه اجرای پیچ و رولپلاک نما را ببینید.